Garage Zaat
Occassions

[ direct naar de occasionslijst ]

Wij zijn een onafhankelijk universeel BOVAG bedrijf. U kunt bij ons terecht voor nieuwe of gebruikte auto's. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze. Daarvoor hebben wij een steeds wisselende voorraad van circa 40 auto's. U kunt uw keuze maken uit verschillende merken en modellen, passend bij uw situatie en budget!

U kunt hier een overzicht van onze huidige voorraad vinden. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langs komen. Het komt ook zeer regelmatig voor dat we voor een klant onze ogen open houden als hij of zij een bepaalde auto zoekt.

U kunt bij ons ook een nieuwe auto kopen van alle merken, wij zorgen dan voor de aflevering, de garantie en het onderhoud.

Overigens krijgt u op elke auto van EUR 4.500,- of meer 6 maanden BOVAG garantie. Deze garantie houdt automatisch in dat de kilometerstand klopt. Kijk voor meer informatie op bovag.nl en autopas.nl.

Elke auto wordt normaliter afgeleverd met een onderhoudsbeurt, waarbij ook zaken als een distributieriem of een radiator worden gecontroleerd. Zijn deze onderdelen binnenkort aan de beurt? Dan kunt u ervan uit gaan dat ze voor aflevering worden vervangen. Tenzij er nadrukkelijk andere afspraken worden gemaakt, bijvoorbeeld omdat u zelf handig bent!